UNITY
11 995
kr
kr
Vælg farve
Vælg brændekilde
UNITY er perfekt som et funktionelt og fritstående spisebord. Dette spisebord giver en følelse af luksus både indendørs og udendørs. Et design, som med sin iøjnefaldende enkelhed & rene linjer giver et enestående udtryk. Designet har en helt naturlig fremtoning, som tydeliggøres af udførte detaljer, arkitektoniske silhuetter & sit helt eget præg af unik design. Med dets fænomenale udtryk, set ud fra et designmæssigt aspekt, betragter vi UNITY som værende et tidløst element, som passer ind hjemme hos den design- & kvalitetsbevidste forbruger.
For os, skal nærvær og hygge tilgodeses, og dette har vi formået at efterkomme ved udviklingen af UNITY. Inviter dine kære og skab mindeværdige stunder rundt om ilden.
Spisebordet, er designet med plads til at placere stole rundt om bordet.
Vi anbefaler UNITY på 'gas', da gasflasken kan skjules i soklen. Gasflasken kan nemt skiftes ved en smart lågefunktion.

Hele kollektionen er produceret udelukkende af vejrbestandige materialer, som betyder at du aldrig skal føle dig begrænset af vejret.

Lavet med ♡ i Danmark

Gasflasken skjules i bunden af bordet på UNITY

Højde: 76 cm
Længde: 200 cm
Bredde: 100 cm
Vægt: 100 kg (bund) 100 kg (top)
SPECIFIKATIONER
Højde: 76 cm
Længde: 200 cm
Bredde: 100 cm
Vægt: 100 kg (bund) 100 kg (top)

MATERIALE
Dette bord er lavet af glasfiberforstærket letvægtsbeton. Vi går op i kvalitet og holdbarhed. Danske leverandører, dansk produceret.
LEVERING
4-5 uger
Levering til kansten
INKLUDERET
Lavasten til brænder
Gasslange
Regulator

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ
GLASSKÆRM AFLANG
995,-
DEKORATIONSGLAS
495,-
BESKYTTELSESCOVER
245,-
GAS SKJULER RUND
995,-
COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COZI
ANMELDELSER
FOLK SIGER
Først og fremmeste en rigtig god service, jeg skrev til dem, hvad de kunne anbefalede som passede godt til min terrasse, så svarede de tilbage samme dag med et forslag jeg syntes var helt perfekt, så fik jeg en skarp pris og fik det leveret kort tid efter. Kan anbefales mange gange
№1 - Sofie
№2 - Frederik
Jeg stiftede bekendtskab med Cozi Copenhagen til en havefest, hvor arrangøren havde lavet det fineste "setup" af 2-3 ildborde omringet af de mest komfortable loungemøbler. Det var en helt fantastisk og anderledes stemning, og var simpelthen nødt til at erhverve mig et af deres ildborde efterfølgende. Design, kvalitet og service er helt i top. KÆMPE anbefaling fra mig!
№3 - Mie
№4 - Thomas
God service, lækker kvalitet og super funktionel - et yderst eksklusivt bord med ild som danner rammen om min sommer på terrassen. Kan klart anbefale Cozi Copenhagen og syntes jeg fik stor værdi til prisen!
Yderst god service og kommunikation vedr. min bestilling hos Cozi Copenhagen. Produkterne er i topkvalitet, og jeg vil helt sikkert kigge forbi Cozi næste gang jeg skal bestille nyt bord.
TILMELD
TILMELD DIG VORES KUNDEKLUB