RAW
11 995
kr
kr
Vælg farve
Vælg brændekilde
RAW er en del af DRAKKAR kollektionen, som består af tre hovedelementer: volumen, form og balance. Hvert enkelt element er tænkt ned til mindste detalje, og formålet med Drakkar kollektionen er at kunne tilbyde vores kunder et unikt design, som er inspireret af en anerkendt tid i Danmark. Vores kollektion har nemlig rødder i Danmark, og designeren havde en klar vision i design processen. Han var dybt inspireret af Drakkar bådene som vikingerne byggede for mere end tusind år siden. Hvert eneste produkt har til hensigt at skille sig ud fra mængden. Med dets krakkelerede sider, det fuldkommen gennemtænkte visuelle udtryk samt materialesammensætningen, er vi stolte af at kunne præsentere DRAKKAR kollektionen.

RAW er produceret med en aflang brænder, som kan fyldes med henholdsvis dekorationsglas eller lavasten. Ved køb af RAW får du lavasten med i prisen. Ønsker du at dekorere den aflange brænder med dekorationsglas, har du mulighed for at tilkøbe dette.

DRAKKAR kollektionen er produceret udelukkende af vejrbestandige materialer, som betyder at bordet kan stå udendørs hele året rundt.

Lavet med ♡ i Danmark

*Ved valg af gas anbefales vores 'GASSKJULER' (gasflasken må ikke skjules under bordet på RAW)

Højde: 42,8 cm
Længde: 142,5 cm
Bredde: 81 cm
Vægt: 100 kg (bund) 100 kg (top)
SPECIFIKATIONER
Højde: 42,8 cm
Længde: 142,5 cm
Bredde: 81 cm
Vægt: 100 kg (bund) 100 kg (top)

MATERIALE
Dette bord er lavet af glasfiberforstærket letvægtsbeton. Vi går op i kvalitet og holdbarhed. Danske leverandører, dansk produceret.
LEVERING
4-5 uger
Levering til kansten
INKLUDERET
Lavasten til brænder
Gasslange
Regulator

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ
GLASSKÆRM AFLANG
995,-
DEKORATIONSGLAS
495,-
BESKYTTELSESCOVER
245,-
GAS SKJULER RUND
995,-
COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COZI
ANMELDELSER
FOLK SIGER
Først og fremmeste en rigtig god service, jeg skrev til dem, hvad de kunne anbefalede som passede godt til min terrasse, så svarede de tilbage samme dag med et forslag jeg syntes var helt perfekt, så fik jeg en skarp pris og fik det leveret kort tid efter. Kan anbefales mange gange
№1 - Sofie
№2 - Frederik
Jeg stiftede bekendtskab med Cozi Copenhagen til en havefest, hvor arrangøren havde lavet det fineste "setup" af 2-3 ildborde omringet af de mest komfortable loungemøbler. Det var en helt fantastisk og anderledes stemning, og var simpelthen nødt til at erhverve mig et af deres ildborde efterfølgende. Design, kvalitet og service er helt i top. KÆMPE anbefaling fra mig!
№3 - Mie
№4 - Thomas
God service, lækker kvalitet og super funktionel - et yderst eksklusivt bord med ild som danner rammen om min sommer på terrassen. Kan klart anbefale Cozi Copenhagen og syntes jeg fik stor værdi til prisen!
Yderst god service og kommunikation vedr. min bestilling hos Cozi Copenhagen. Produkterne er i topkvalitet, og jeg vil helt sikkert kigge forbi Cozi næste gang jeg skal bestille nyt bord.
TILMELD
TILMELD DIG VORES KUNDEKLUB