HALO
5 495
kr
kr
Vælg farve
Vælg brændekilde
HALO-ildkrukken giver en stærk følelse. Det smukke, rå og industrielle finish skaber opmærksomhed ved første øjekast. Ildkrukken giver et elegant lys og en skøn varme til udendørsområder.
For os handler det om, at skabe et produkt med høj grad af funktionalitet og designmæssig kvalitet, således at produktets levetid forlænges. Et tidsløst design, en helt unik form og et eminent udtryk, illustrerer, hvilken oplevelse du vil få ved vores HALO ildkrukke. Får du først HALO ind under huden, vil intet andet produkt kunne erstatte de fantastiske egenskaber ildkrukken har.

HALO er produceret med en rund brænder, hvortil du modtager dekorationsglas til at fylde i.

Ildkrukken er produceret udelukkende af vejrbestandige materialer, som betyder at krukken kan stå udendørs hele året rundt.

Omkreds: 80 cm
Højde: 40 cm
Vægt: 40 kg

*HALO Ildkrukken findes kun i en bioethanol udgave.

SPECIFIKATIONER
Omkreds: 80 cm
Højde: 40 cm
Vægt: 40 kg

MATERIALE
Dette bord er lavet af glasfiberforstærket letvægtsbeton. Vi går op i kvalitet og holdbarhed. Danske leverandører, dansk produceret.
LEVERING
4-5 uger
Levering til kansten
INKLUDERET
Lavasten til brænder
Gasslange
Regulator

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ
995,-
DEKORATIONSGLAS
495,-
GLASSKÆRM RUND
COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COZI
ANMELDELSER
FOLK SIGER
Først og fremmeste en rigtig god service, jeg skrev til dem, hvad de kunne anbefalede som passede godt til min terrasse, så svarede de tilbage samme dag med et forslag jeg syntes var helt perfekt, så fik jeg en skarp pris og fik det leveret kort tid efter. Kan anbefales mange gange
№1 - Sofie
№2 - Frederik
Jeg stiftede bekendtskab med Cozi Copenhagen til en havefest, hvor arrangøren havde lavet det fineste "setup" af 2-3 ildborde omringet af de mest komfortable loungemøbler. Det var en helt fantastisk og anderledes stemning, og var simpelthen nødt til at erhverve mig et af deres ildborde efterfølgende. Design, kvalitet og service er helt i top. KÆMPE anbefaling fra mig!
№3 - Mie
№4 - Thomas
God service, lækker kvalitet og super funktionel - et yderst eksklusivt bord med ild som danner rammen om min sommer på terrassen. Kan klart anbefale Cozi Copenhagen og syntes jeg fik stor værdi til prisen!
Yderst god service og kommunikation vedr. min bestilling hos Cozi Copenhagen. Produkterne er i topkvalitet, og jeg vil helt sikkert kigge forbi Cozi næste gang jeg skal bestille nyt bord.
TILMELD
TILMELD DIG VORES KUNDEKLUB