GLASSKÆRM RUND
995
kr
kr
Rund glasskærm af hærdet glas, som er velegnet til høj varme. Glasskærmen er anvendelig i forhold til at modstå vind og til uønsket kontakt med flammerne. Glasset er samtidig brugbart til afskærmning af varmen, hvis ikke man ønsker en direkte varme. Hvis man har børn eller hunde, som opholder sig omkring bordet, vil vi anbefale at tilkøbe en glasskærm. Glasset passer til følgende modeller: HALO, APART, AURA & RARE.
SPECIFIKATIONER
Højde: 39 cm
Længde: 148 cm
Bredde: 79 cm
Vægt: 100 kg

MATERIALE
Hærdet glas
LEVERING
4-5 hverdage
Levering til kansten
INKLUDERET
Beslag til at samle glasskærmen.
COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COZI
ANMELDELSER
FOLK SIGER
Først og fremmeste en rigtig god service, jeg skrev til dem, hvad de kunne anbefalede som passede godt til min terrasse, så svarede de tilbage samme dag med et forslag jeg syntes var helt perfekt, så fik jeg en skarp pris og fik det leveret kort tid efter. Kan anbefales mange gange
№1 - Sofie
№2 - Frederik
Jeg stiftede bekendtskab med Cozi Copenhagen til en havefest, hvor arrangøren havde lavet det fineste "setup" af 2-3 ildborde omringet af de mest komfortable loungemøbler. Det var en helt fantastisk og anderledes stemning, og var simpelthen nødt til at erhverve mig et af deres ildborde efterfølgende. Design, kvalitet og service er helt i top. KÆMPE anbefaling fra mig!
№3 - Mie
№4 - Thomas
God service, lækker kvalitet og super funktionel - et yderst eksklusivt bord med ild som danner rammen om min sommer på terrassen. Kan klart anbefale Cozi Copenhagen og syntes jeg fik stor værdi til prisen!
Yderst god service og kommunikation vedr. min bestilling hos Cozi Copenhagen. Produkterne er i topkvalitet, og jeg vil helt sikkert kigge forbi Cozi næste gang jeg skal bestille nyt bord.
TILMELD
TILMELD DIG VORES KUNDEKLUB