GASSKJULER RUND
995
kr
kr
Vælg farve
Rund gasskjuler. Et cover, som er perfekt til at skjule gasflasken på terrassen, samtidig med kan det bruges som et lille bord eller som en skammel. Coveret er lavet af glasfiberforstærket letvægtsbeton (GRC) ligesom vores borde. Dette er et materiale, som er af høj kvalitet, som gør at møblet kan stå udendørs hele året rundt.
SPECIFIKATIONER
Størrelse: 38 cm bred, 51.5 cm høj
Vægt: 16 kg

MATERIALE
Denne gasskjuler er lavet af glasfiberforstærket letvægtsbeton. Vi går op i kvalitet og holdbarhed. Danske leverandører, dansk produceret.
LEVERING
4-5 hverdage
Levering til kansten
INKLUDERET
COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COZI
ANMELDELSER
FOLK SIGER
Først og fremmeste en rigtig god service, jeg skrev til dem, hvad de kunne anbefalede som passede godt til min terrasse, så svarede de tilbage samme dag med et forslag jeg syntes var helt perfekt, så fik jeg en skarp pris og fik det leveret kort tid efter. Kan anbefales mange gange
№1 - Sofie
№2 - Frederik
Jeg stiftede bekendtskab med Cozi Copenhagen til en havefest, hvor arrangøren havde lavet det fineste "setup" af 2-3 ildborde omringet af de mest komfortable loungemøbler. Det var en helt fantastisk og anderledes stemning, og var simpelthen nødt til at erhverve mig et af deres ildborde efterfølgende. Design, kvalitet og service er helt i top. KÆMPE anbefaling fra mig!
№3 - Mie
№4 - Thomas
God service, lækker kvalitet og super funktionel - et yderst eksklusivt bord med ild som danner rammen om min sommer på terrassen. Kan klart anbefale Cozi Copenhagen og syntes jeg fik stor værdi til prisen!
Yderst god service og kommunikation vedr. min bestilling hos Cozi Copenhagen. Produkterne er i topkvalitet, og jeg vil helt sikkert kigge forbi Cozi næste gang jeg skal bestille nyt bord.
TILMELD
TILMELD DIG VORES KUNDEKLUB