BLOG
Naturen beriger os med noget helt unikt, inspirerende og fascinerende. Tankerne bag vores kollektion, befinder sig ude i naturen. Dens årstider, elementer og farver er alt sammen taget til refleksion og forvandlet sig til unikke tidsløse designs. Enestående kvalitet og et fuldkommen eminent visuelt udtryk definerer, hvilken oplevelse du som kunde vil opleve hos Cozi.
Her på billedet ser du RARE fra "D R A K K A R" kollektionen. RARE er produceret med en rund brænder, som kan fyldes med henholdsvis dekorationsglas eller lavasten. RARE bidrager til en hyggelig stemning på enhver taresse. Det visuelle helhedsbillede af et udendørsareal, bærer præg af de elementer, som udvælges. For os, er RARE et uundværligt element, hvis man ønsker at skabe en taresse med kant og høj grad af personlighed.
D R A K K A R
kvalitet, håndværk & design
ATONE
10.995 kr.
ATONE
10.995 kr
"Ildborde er det mest iøjenfaldende produkt – og vi elsker dem! Lad os forklare dig, hvorfor vi er så fascinerede over vores ildborde"
Når rammen er sat for et behageligt og trygt hjem, kan kærlighed, nærvær og hygge dyrkes med dine nærmeste på et helt andet niveau!
"Vi brænder for at inspirere mennesker til at optimere deres livsstil"
D R A K K A R
kvalitet, håndværk & design
"Jeg elsker mit AURA ildbord fra Cozi Copenhagen, det har fuldendt vores liv udendørs"
AURA
10.995 kr