ATONE
10995
kr
kr
Vælg farve
Vælg brændekilde
Elegant, simpelt og funktionelt. Set ud fra et designmæssigt aspekt, betragter vi ATONE som et unikt og tidsløst bord. Med dets simple og elegante udtryk, vil det stå som et enestående element i ethvert hjem. Det symmetriske loungebord er ideelt til hyggelige stunder. Med tilstrækkelig plads til at nyde mad og drikke er dette ildbord attraktivt.

ATONE er produceret med en aflang brænder, som kan fyldes med henholdsvis dekorationsglas eller lavasten. Ved køb af ATONE får du lavasten med i købet. Ønsker du at dekorere den aflange brænder med dekorationsglas, har du mulighed for at tilkøbe dette.

Hele kollektionen er produceret af materialer, som tillader at møblet kan efterlades udendørs hele året rundt.
Lavet med ♡ i Danmark!

*Ved valg af gas anbefales vores 'GASSKJULER' (gasflasken må ikke skjules under bordet på ATONE)

Højde: 39 cm
Længde: 148 cm
Bredde: 79 cm
Vægt: 100 kg
SPECIFIKATIONER
Højde: 39 cm
Længde: 148 cm
Bredde: 79 cm
Vægt: 100 kg

MATERIALE
Dette bord er lavet af glasfiberforstærket letvægtsbeton. Vi går op i kvalitet og holdbarhed. Danske leverandører, dansk produceret.
LEVERING
4-5 uger
Levering til kansten
INKLUDERET
Lavasten til brænder
Gasslange
Regulator

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ
GLASSKÆRM AFLANG
995,-
DEKORATIONSGLAS
495,-
BESKYTTELSESCOVER
245,-
GASSKJULER RUND
995,-
COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COZI
ANMELDELSER
FOLK SIGER
Først og fremmeste en rigtig god service, jeg skrev til dem, hvad de kunne anbefalede som passede godt til min terrasse, så svarede de tilbage samme dag med et forslag jeg syntes var helt perfekt, så fik jeg en skarp pris og fik det leveret kort tid efter. Kan anbefales mange gange
№1 - Sofie
№2 - Frederik
Jeg stiftede bekendtskab med Cozi Copenhagen til en havefest, hvor arrangøren havde lavet det fineste "setup" af 2-3 ildborde omringet af de mest komfortable loungemøbler. Det var en helt fantastisk og anderledes stemning, og var simpelthen nødt til at erhverve mig et af deres ildborde efterfølgende. Design, kvalitet og service er helt i top. KÆMPE anbefaling fra mig!
№3 - Mie
№4 - Thomas
God service, lækker kvalitet og super funktionel - et yderst eksklusivt bord med ild som danner rammen om min sommer på terrassen. Kan klart anbefale Cozi Copenhagen og syntes jeg fik stor værdi til prisen!
Yderst god service og kommunikation vedr. min bestilling hos Cozicopenhagen.com. Produkterne er i topkvalitet, og jeg vil helt sikkert kigge forbi Cozi næste gang jeg skal bestille nyt bord.
TILMELD
TILMELD DIG VORES KUNDEKLUB