APART BASIC
5 495
kr
kr
Vælg farve
APART BASIC er en del af DRAKKAR kollektionen, som består af tre hovedelementer: volumen, form og balance. Hvert enkelt element er tænkt ned til mindste detalje, og formålet med DRAKKAR kollektionen er at kunne tilbyde vores kunder et unikt design, som bærer præg af en anerkendt tid i Danmark. Kollektionen har nemlig rødder i Danmark, og designeren havde en klar vision i design processen. Han var dybt inspireret af Drakkar bådene som vikingerne byggede for mere end tusind år siden. Hvert eneste produkt har til hensigt at skille sig ud fra mængden. Med dets krakkelerede sider, det fuldkommen gennemtænkte visuelle udtryk samt materialesammensætningen, er vi stolte af at kunne præsentere DRAKKAR kollektionen.

APART BASIC er produceret uden en brænder. Ønsker du at fuldende det visuelle udtryk, vil vi varmt anbefale, at du sammensætter APART BASIC med "APART", som anvist i billedegalleriet. APART er produceret med en rund brænder, hvortil du modtager dekorationsglas til at fylde i.

DRAKKAR kollektionen er produceret udelukkende af vejrbestandige materialer, som betyder at du aldrig skal føle dig begrænset af vejret.

Lavet med ♡ i Danmark

Højde: 42,8 cm
Længde: 80 cm
Bredde: 70 cm
Vægt: 110 kg

SPECIFIKATIONER
Højde: 42,8 cm
Længde: 80 cm
Bredde: 70 cm
Vægt: 110 kg

MATERIALE
Dette bord er lavet af glasfiberforstærket letvægtsbeton. Vi går op i kvalitet og holdbarhed. Danske leverandører, dansk produceret.
LEVERING
4-5 uger
Levering til kansten
INKLUDERET
Lavasten til brænder
Gasslange
Regulator

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ
APART
7.995,-
COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COPENHAGEN COZI COZI
ANMELDELSER
FOLK SIGER
Først og fremmeste en rigtig god service, jeg skrev til dem, hvad de kunne anbefalede som passede godt til min terrasse, så svarede de tilbage samme dag med et forslag jeg syntes var helt perfekt, så fik jeg en skarp pris og fik det leveret kort tid efter. Kan anbefales mange gange
№1 - Sofie
№2 - Frederik
Jeg stiftede bekendtskab med Cozi Copenhagen til en havefest, hvor arrangøren havde lavet det fineste "setup" af 2-3 ildborde omringet af de mest komfortable loungemøbler. Det var en helt fantastisk og anderledes stemning, og var simpelthen nødt til at erhverve mig et af deres ildborde efterfølgende. Design, kvalitet og service er helt i top. KÆMPE anbefaling fra mig!
№3 - Mie
№4 - Thomas
God service, lækker kvalitet og super funktionel - et yderst eksklusivt bord med ild som danner rammen om min sommer på terrassen. Kan klart anbefale Cozi Copenhagen og syntes jeg fik stor værdi til prisen!
Yderst god service og kommunikation vedr. min bestilling hos Cozi Copenhagen. Produkterne er i topkvalitet, og jeg vil helt sikkert kigge forbi Cozi næste gang jeg skal bestille nyt bord.
TILMELD
TILMELD DIG VORES KUNDEKLUB